Vi FÖRVERKLIGAr framtidsDRÖMMAR

Läxhjälp

På Familjo är vi stolta över att vara störst och bäst i Sverige inom läxhjälp. Genom våra flaggskepp Studybuddy och My Academy har vi genom åren hjälpt tiotusentals unga elever till bättre studieteknik, högre betyg och ökad studieglädje. Vår mission är att genom personlig matchning och innovativ pedagogik bidra till att förverkliga våra elevers framtidsdrömmar.

Störst i Sverige på Läxhjälp

Välkommen till Studybuddy! Sedan 2004 har vi hjälpt elever i deras studier genom att erbjuda personliga och skräddarsydda upplägg inom läxhjälp. Vår mission är att genom personlig matchning med rätt studybuddy bidra till att våra elever förbättrar sin studieteknik, når högre betyg och får ökad studiemotivation. Idag är vi Sveriges största bolag inom läxhjälp med tiotusentals nöjda (och kunniga) kunder på vårt CV.

Ledande på Digital Läxhjälp

My Academy är ledande inom digital läxhjälp och har sedan 20XX hjälpt tusentals ungdomar och elever till högre betyg och ökad förståelse. Vi erbjuder läxhjälp till elever i åldrar, inom alla skolämnen, i hela Sverige och kan stolt säga att mer än 90% av våra kunder höjer sina betyg med stöttning av en studiecoach från My Academy. Vår mission är att möjliggöra de framtidsdrömmar som barn och unga bär på genom en effektiv och målinriktad läxhjälp via vår digitala plattform. Välkommen till oss på My Academy!

Sveriges största bibliotek av läxhjälpare

Läxhjälp.com är ett samarbete mellan branschledare inom studiecoachning och finns här för att sprida kunskap inom studieteknik, studiemotivation och studiecoachning generellt. Och en hel del generell studiehjälp.

Intensivkurser i matte för högstadiet och gymnasiet

Matteakuten erbjuder intensivkurser i matte för högstadiet och gymnasiet i Stockholm. Hos Matteakuten får du hjälp av engagerade lärare med kunskaperna i matte nära till hands. Oavsett kunskapsnivå hjälper våra kurser dig nå dina mål! Gör som tusentals andra elever redan gjort, och anmäl dig redan idag!