TRYGGHET FÖR HELA FAMILJEN

Barnpassning

Familjo hjälper dagligen hundratals familjer med barnpassning runtom i Sverige under namnet Hey Kiddo. Hey Kiddos tjänster har sedan start vuxit i rekordfart och företaget är idag en mycket uppskattad och central del i vår bolagsgrupp – och på god väg att bli ledande i Sverige inom barnpassning. Vår ambition är att främja ett framgångsrikt familjeliv genom att lösa vardagens pussel och säkerställa trygghet för hela familjen.

Gör livspusslet till en barnlek

Hey Kiddo är det trygga valet för barnpassning. Vi erbjuder barnvakter för barn i alla åldrar från 6 månader och uppåt. Våra nannies är noga utvalda, utbildade i barnsäkerhet och har genomgått certifierad HLR-kurser så att ni som föräldrar kan känna er trygga. Våra specialister lyssnar in era behov och lägger upp en långsiktig plan där ni får avlastning i vardagen, medan ert barn får en aktiv och lekfull nanny vid sin sida. Som kund hos Hey Kiddo behöver ni aldrig kompensera med er relation, er egentid eller er familjen. Ni kan känna er trygga i att livspusslet kommer gå ihop – likväl som ett välmående och framgångsrikt familjeliv. Välkommen till oss på Hey Kiddo!

Säker och trygg barnpassning med fokus på de allra minsta

Toddly finns till din tjänst när du behöver avlastning i vardagen. Vi fokuserar på de allra minsta barnen. Letar du efter barnvakt bebis som kan hjälpa till med bebisen på 6 månader eller yngre? Eller kanske hjälp att hämta treåringen på förskolan? Då finns vi och våra säkerhetsutbildade barnvakter här för dig och för ditt barn.