Prisjämförelse av städbolag – Experten: “mycket pengar att spara”

Städhjälp är den mest populära tjänsten som täcks av RUT-avdraget. Men hur mycket kostar det egentligen att ha hemstädning? Vår städexpert har jämfört priset hos några av de mest populära städbolagen. Och skillnaden i pris är större än vad man kan tro!

I ekonomiskt tuffa tider bör alla se över sina utgifter. Vissa utgifter kan man inte skära ner på av praktiska skäl. Men man bör ändå jämföra om det finns ett bättre alternativ, som räntan på ditt bolån eller timpriset för din städhjälp. Det menar Annika som titulerar sig själv som städexpert.

– Vår prisjämförelse visar att det är stora skillnader i timpriset mellan städbolag trots att kvalitén är i princip densamma. Här finns det mycket pengar att spara för konsumenten, säger städexperten Annika.

Välja städbolag är en utmaning

Att veta vad som är prisvärd hemstädning och inte är en utmaning då många städbolag väljer att inte vara transparenta med sina priser. Men vår städexpert har kontaktat några av de mest populära städbolagen och lyckats få svar på knäckfrågan: Vilket är egentligen det mest prisvärda städbolaget för hemstädning och vilket är dyrast?

Prisjämförelse av hemstädning

Här listar vi skillnaden i timpris för hemstädning varje vecka hos 8 populära städbolag. Priset är inklusive RUT-avdrag. Mellan det mest prisvärda städbolaget och det dyraste är det hela 24% i prisskillnad. Här ska man definitivt tänka till som konsument, enligt vår städexpert.

– Det här är ett typexempel på när du kan ha kvar en tjänst som du uppskattar men ändå kan minska dina kostnader. Min rekommendation är att jämföra och byta till ett billigare bolag, säger städexperten Annika.

STÄDBOLAG TIMPRIS FÖR HEMSTÄDNING
Hello Clean 219 kr / tim
Vardagsfrid 265 kr / tim
Hemfrid 279 kr / tim
Maries Puts & Städ 279 kr / tim
Städarna 279 kr / tim
Veteranpoolen 280 kr/ tim
Anne Blom 282 kr/ tim
Homemaid 289 kr/ tim

Vill du komma igång med hemstädning eller byta städbolag? Ta del av vår kampanj!

Inlägget:

Prisjämförelse av städbolag – Experten: “mycket pengar att spara”

Dök först upp på: Hello Clean