Marianne, 51, bytte städbolag – sparade tusenlappar

Marianne är en av många som behövt se över sin ekonomi i dessa tider. Under många år var hon en trogen kund hos ett städbolag med bra, men dyr, hemstädning. Hon har alltid prioriterat ett rent och välskött hem men kände att det var dags att undersöka om det fanns ett mer prisvärt städbolag – vilket det gjorde!

Marianne, en 51-årig Stockholmsbo, började sitt sökande genom att jämföra timpriset hos en rad olika städbolag i Stockholm. Det gick snabbt upp för henne att skillnaden i timpris var stor, utan att kvalitén skilde dem åt. Städbolaget som hade den mest prisvärda städhjälpen var Hello Clean.

Billigare pris och högre kvalité

Marianne bestämde sig för att ge det nya städbolaget som hon hittat, Hello Clean, en chans och bokade en provstädning. Hon var positivt överraskad när hon såg resultatet. Städningen var lika noggrann som den hon hade fått tidigare, om inte bättre, och priset var betydligt lägre. Snabbt därefter märkte Marianne att hennes månatliga utgifter hade minskat avsevärt.

– Det är tydligt att priset inte alltid speglar kvalitén. Jag är supernöjd med min hemstädning från Hello Clean, säger Marianne.

Sparar tusenlappar varje månad

Att byta städbolag hade verkligen visat sig vara en lönsam idé för Marianne. Hon inser nu hur viktigt det är att inte fastna i gamla vanor och att vara öppen för förändring. Genom sitt beslut att byta från sitt tidigare städbolag till Hello Clean har hon inte bara en noggrann hemstädning, hon sparar även tusenlappar varje månad som hon nu kunde använda till annat.

– Nu när det är lite tuffare tider så måste man ju skära ner på kostnader. Det känns jättebra att kunna ha kvar vår städhjälp och ändå spara undan lite till en buffert, säger Marianne.

Våga jämföra och byta städhjälp

Marianne’s berättelse är en påminnelse om hur viktigt det är att regelbundet granska sina utgifter och leta efter möjligheter att spara pengar utan att kompromissa med kvaliteten. Hennes beslut att byta städbolag har inte bara ekonomiska fördelar, det har också ökat hennes medvetenhet om att vara öppen för förändring när det behövs.

Vill du också jämföra pris för hemstädning? Räkna ut pris och boka städhjälp här.

Inlägget:

Marianne, 51, bytte städbolag – sparade tusenlappar

Dök först upp på: Hello Clean