Doften av ett rent hem – historien bakom vår rumsdoft

Vi tror att ett rent hem innefattar mer än rena ytor, du ska kunna uppleva det med alla dina sinnen. Läs om vår rumsdoft och hur den spelar in för kundupplevelsen.

Vilka noter finns i er rumsdoft?

– Hello Cleans signaturdoft är speciell på så vis att den har en hög grad av fräschör, samtidigt som den är varm och hemtrevlig. Vår rumsdoft har följande doftnoter: Musk, Calabrian Bergamot, Jasmine, White Amber, Blonde Woods och Lemon.

Hur använder ni rumsdoften?

– För att höja kundupplevelsen ett snäpp, och aktivera ännu ett sinne använder vi vår rumsdoft efter varje hemstädning. Hello Cleans rumsdoft används sparsamt för att skapa en subtil doftupplevelse i bostaden, som i sin tur bidrar till en positiv kundupplevelse. Vår kunder på Hello Clean berättar ofta för oss om hur gott det doftar när de kommer hem till sitt nystädade hem. Det blir vi glada att höra! Då vet vi att vår städhjälp inte bara är av högsta kvalité, utan även har förmågan att väcka flera sinnen. Ett rent hem är en vardagslyx som allt fler borde unna sig!

Hur valde ni den perfekta doften för Hello Clean?

– Dofter är en hel vetenskap och utbudet är nästintill obegränsat. Men vi sökte efter en perfekt kombination av friskhet, sötma och värme. Det resulterade i doften Walk in The Woods, gjord av Unicent Scandinavia.

Vad är rumsdoft – och hur skiljer det sig från parfym?

– Den främsta skillnaden är att parfym är baserad på olja. Om du exempelvis sprayar parfym på textiler finns det risk att det bildas fläckar, som är svåra att få bort. En rumsdoft däremot, är vattenbaserad och skadar inte interiören.

 

 

 

 

Inlägget:

Doften av ett rent hem – historien bakom vår rumsdoft

Dök först upp på: Hello Clean